Ervaringen dierenarts aan huis 2017-11-23T19:18:19+00:00

ERVARINGEN VAN ANDERE BAASJES

LEES HIER DE ERVARINGEN VAN BAASJES MET JOUWDIERENARTSAANHUIS

Omdat voor veel mensen het concept dierenarts aan huis nog vrij onbekend is, vragen wij andere baasjes regelmatig om hun ervaring met onze dierenarts aan huis service te delen.  U kunt op zowel onze JouwDierenartsAanHuis Facebook als Google ervaringen van andere baasjes vinden.
Wilt u zelf ook uw ervaring over onze dierenarts aan huis service delen? Klik dan op de knop hieronder en deel uw ervaring!

Ervaring delen
Dierenarts aan huis Overall rating: ★★★★★ 4.9 based on 59 reviews
5 1

Inslapen Tijns. Hond

★★★★★
5 5 1
Dr Roel dank je wel dat je Keeper zo goed geholpen hebt om hem samen met mij te laten inslapen.Je hebt me alles stap voor stap uitgelegd En we hebben hem samen naar de auto gedragen.Heel erg bedankt. Valentijn 11 jaar

Vredig ingeslapen

★★★★★
5 5 1
Voor de 3e keer deze thuisservice gehad, binnen een maand. Maar nu om mijn allerliefste kat in te laten slapen. Zij heeft naast mij op de bank een spuitje gekregen, Heel verdrietig maar het ging niet meer. Dan moet je altijd een beslissing in het belang van je diertje. Dat is veel belangrijker dan je eigen verdriet op dat moment, dat komt later. Ik heb haar 17 jaar bij mij gehad, een groot gemis en de leegte in huis. Dank je wel Pim dat ze vredig is ingeslapen. Anneke Oosterhuis

Zorgzaam aardig en vakkundig

★★★★★
5 5 1
Perfecte persoon bij het beroep had geen betere dierenarts kunnen wensen

Erg tevreden!

★★★★★
5 5 1
Voor de 2e keer deze thuisservice gehad. Weer een geweldige ervaring! Roel constateerde nierfalen bij mijn kat d.m. v. bloedprikken. Hij had veel geduld met mijn kat. Nu op een speciaal nierdieetvoer gezet, Het gaat weer heel goed met haar gelukkig! Deze dame is inmiddels 19 jaar en dankzij de deskundigheid van Roel mag ik haar hopelijk nog een poosje bij mij houden. Wat ik ook heel prettiig vond is dat hij na een paar dagen belde hoe het ging met haar. Top Roel Dank je wel ook namens Vrouwtje

Zo lief, zo emphatisch

★★★★★
5 5 1
Bij onze oude bijna 20 jarige poes Doobie, groeide explosief een gezwel onder haar tongriem, eten ging niet meer, gelukkig wel vloeibaar. Afgelopen zaterdag ging het niet meer, dierenarts Pim, waar we al zeer goede ervaring mee gehad hebben, kwam, onderzocht ons oude meisje, maar helaas het was haar tijd, Pim heeft het weer op een zeerlieve emphatische manier gedaan, onze lieverd had er heel weinig weetvan wat er gebeurde. Ze lag in haar eigen mandje met dekentje, zo is ze heen gegaan. Lieve lieve Pim, dank je wel voor alles. Onze Doobie ligt nu bij haar zusje in de tuin.

Uitstekend

★★★★★
5 5 1
Leuke actie bij de Otter. Puk werd heel vriendelijk en rustig benaderd. Duidelijke uitleg. Heel erg bedankt.

Fijne service

★★★★★
5 5 1
Heel blij met de service aan huis.

Geweldig!

★★★★★
5 5 1
Wat een geweldige ervaring met deze dierendokter Roel! Hij was heel rustig en lief voor mijn kat. Mijn complimenten! Ik wil zeker iedereen deze thuisservice aanbevelen! De volgende doe ik zeker weer een beroep op jullie. Heel hartelijk bedankt Roel, ook namens mijn kat Vrouwtje!

Prima!

★★★★★
5 5 1
Fijn dat het kan, dierenarts aan huis. Scheelt een hoop angst voor de poezen. Het was een hele goede dierenarts en de inentingen kunnen prima op deze manier gedaan worden.

Moeilijk, toch vreedzaam.

★★★★★
5 5 1
Heel erg fijn wanneer iemand bij je thuis komt en zo veel respect en geduld toont. Je geliefde beestje laten inslapen is verschrikkelijk, maar door dierenarts Pim toch een rustige ervaring. Mijn poes Snowie is in mijn armen vredig heen gegaan.

Zeer goed

★★★★★
5 5 1
Een zeer prettige ervaring met dierenarts Pim. Helaas hebben wij onze kat moeten laten inslapen omdat hij zich erg slecht liet behandelen. Maar door het geduld en ervaring van Pim ging de eerste behandeling aan huis goed. Respect hoe kom betrokken is en met lastige katten om gaat.

Betrokken

★★★★★
5 5 1
Sinds 2013 maak ik gebruik van deze da. Volgens mij de 1e in Woerden 🙂 tot nu toe zeer tevreden. Goede service, betrokkenheid en ook de nazorg is prima. Je betaald wat meer, maar daar krijg je ook wat voor!

Betrokkenheid is groot.

★★★★★
5 5 1
In 2013 zocht ik een da die aan huis kwam vanwege een kat met een hoog stress gehalte. Ik kwam toen bij jdah uit. Sindsdien maak ik regelmatig gebruik van deze da. Jong kundig en betrokken.

Snelle vriendelijke hulp

★★★★★
5 5 1
Toen mijn oude kat Tom stervende was en ging lijden, heb ik gebeld met een begripvolle telefoniste, en al heel snel kwam dierenarts Paul, die Tom kon verlossen. Ik kon rustig afscheid nemen en hoe naar ook, dit was een zo prettig mogelijke manier.

geweldig

★★★★★
5 5 1
dit had ik bij mijn andere huisdieren ook zo wel gewilt prima zo heel rustig en vredig zeker ook voor het dier ook fijn voor de baasjes lekker op haar eigen plekje kan je fijn afscheid nemen bedankt ik ga het iedereen aanraden.

Zeer tevreden

★★★★★
5 5 1
Ik ben blij dat deze mogelijkheid er is. En de dierenarts was zeer kundig. Mijn hondje was ook helemaal op haar gemak. Top!

Prettig, warm en liefdevol

★★★★★
5 5 1
Allereerst spreekt het concept me erg aan. Geen stress en dier blijft in eigen omgeving. Pauline heeft afgelopen week onze Phoebe uit haar lijden verlost. Zeer kundige dierenarts. Niet alleen de technische handelingen voerde ze vloeiend uit, maar vooral de begeleiding tijdens dit emotionele proces was perfect.

Perfect

★★★★★
5 5 1
Dr. Pim is een hele prettige arts voor mijn katten. Hij geeft ook goede raad voor de verzorging. Ik ben erg tevreden.

Roosje is nu ons sterretje

★★★★★
5 5 1
onze hond roosje is 18 jaar geworden was sterk vermagerd en een tumor in zijn buik. Dierenarts Pim heeft ons zo fijn geholpen heeft roosje liefdevol en rustig in laten slapen zo fijn dat hij thuis is heengegaan in zijn vertrouwde omgeving. Pim is een ervaren dierenarts goed voorbereid en gaf ons de juiste woorden. Dank voor alles Pim

Topy

★★★★★
5 5 1
Rustige vriendelijke arts cookie reageerde relax moet niets van vreemde hebben in het begin.maar zij had nu nergens last van

Mooi en respectvol

★★★★★
5 5 1
Vandaag onze hond moeten laten inslapen. De dierenarts nam veel tijd om uit te leggen wat er zou gebeuren. Had begrip voor ons verdriet en behandelde onze hond met veel respect. We zijn heel erg blij dat we voor dierrust hebben gekozen. Ondanks deze moeilijke beslissing blij met de manier waarop het gegaan is.

Geweldig

★★★★★
5 5 1
Ik heb zelden meegemaakt dat een dierenarts zo mee leefde met ons. Hij (Pim) bracht rust en kalmte mee, leefde helemaal met ons mee en heeft onze Nelson vredig in laten slapen. Een dikke pluim !

Goed

★★★★★
5 5 1
Ik ben zeer te vrede makkelijk dieren arts aan huis ik raad dat iedereen aan

ENORM blij hiermee!

★★★★★
5 5 1
Ik ben echt ENORM blij met deze service! Het is namelijk een drama om mijn kat naar de dierenarts te krijgen; ze krijst, schreeuwt, huilt en heeft in de auto de deur van haar draagkooi opengebroken en rende als een wervelwind door de auto. Bij de dierenarts heeft ze vervolgens de hele praktijkruimte volledig afgebroken. Dit nooit meer! Maar dat hoeft nu dus ook niet niet meer, dankzij jullie. De kat was poeslief terwijl Dierenarts Pauline haar in onze eigen keuken uiterst kundig en lief behandelde; geen vuiltje aan de lucht! Ik ben vanaf nu vaste klant. Dank, dank, dank!

Geweldig!

★★★★★
5 5 1
Fijne arts die goed met de dieren omgaat.

Top

★★★★★
5 5 1
Net als vorige keren super geholpen. Arts heeft veel kennis en is super leuk met de hond. Top!

Zeer tevreden

★★★★★
5 5 1
Zeer tevreden

TOP!!

★★★★★
5 5 1
De kat in laten slapen is op zich een drama. Maar het scheelt een heleboel als de Pim aan huis komt, zijn werk prima doet en in die korte, intensieve tijd een geweldige steun is voor de baasjes. Top Pim, dank je wel!

prima

★★★★★
5 5 1
Onze oude hond (12 jaar) Beer had last van een oor. Dierenarts aan huis was erg fijn voor Beer en voor ons. Geen stress en hij liet alles rustig toe. Werden zeer vriendelijk geholpen aan de telefoon en de dierenarts aan huis neemt alle tijd voor dier en mens. Mijn complimenten.

Super, een aanrader

★★★★★
5 5 1
We zijn uiterst tevreden. Een jonge enthousiate dierenarts, die heel professioneel te werk ging. Onze 13 jaar oude kat, die niet mee kan naar de praktijk heeft hij uitstekend geholpen. We zijn er blij mee en gaan er zeker meer gebruik van maken

Prima services

★★★★★
5 5 1
Goede dienrenarts (Pim) ,Goede services en leuke vent om mee te kletsen haha

Voor herhaling vatbaar

★★★★★
5 5 1
Vriendelijke, geduldige, professionele, duidelijke dierenarts. Was op tijd. Geen gesleep met pupjes. Lekker thuis kunnen blijven

Zeer vriendelijk, goed luiseren

★★★★★
5 5 1
Het is heel prettig en relaxed - voor baasjes en dier - om niet het gevecht met het reismandje aan te hoeven gaan. Ook is het goed en prettig als de dierenarts het dier - onze poes - in zijn eigen omgeving ziet. Dan krijg je een betere indruk van wat er aan de hand is. Pim Hegeman sprak eerst rustig met ons en luisterde heel goed en ging daarna in alle rust Jack onderzoeken. Een zeer positieve ervaring.

Dierenarts Pauline, topper!

★★★★★
5 5 1
Dierenarts Pauline kwam voor het laatste afscheid bij ons aan huis. Altijd moeilijk zo'n moment, maar hoe Pauline ons heeft geholpen.. echt super met de begeleiding. Ga zo door!

Eerste keer aan huis, fijne ervaring

★★★★★
5 5 1
Heel fijn dat ik geen gevecht hoef aan te gaan om mijn kater Jelte in een mandje te stoppen. De dierenarts onderzocht hem op de grond, Jelte vond het geen enkel probleem. Kosten vielen me alles mee.

Veel fijner dan een kliniek

★★★★★
5 5 1
Hartstikke geweldig deze service. Fijn dat ik in de ochtend een smsje kreeg, dierenarts was erg geduldig en lief voor mijn kat. Na afloop nog nagebeld om te horen hoe het ging, super service!

Geweldig voor Lucifer (en ons)

★★★★★
5 5 1
Lucifer is een hele bange kat die je niet in een mandje kunt stoppen. Vandaag op zijn oude dag, kreeg hij problemen, maar hoe komen we bij een dierenarts? Een uitkomst Dierenarts aan huis. Super zoals de dierenarts hem wist te bedwingen (even niet zo leuk voor de kat) maar Lucifer is weer helemaal in zijn element. Top!

Goed

★★★★★
5 5 1
Gisteren mijn oude kat van 16 jaar laten inslapen het was erg fijn geen stress voor haar. Prima zorg. En met heel veel liefde.

Goed

★★★★★
5 5 1
Zeer goeden zorg

Zeer professioneel

★★★★★
5 5 1
Net onze pups laten inenten en chippen.Dierenarts was erg spontaan en geduldig, beantwoorde al onze vragen en ging zeer professioneel te werk en was erg lief voor de pups.Echt een aanrader!!

Zeer tevreden

★★★★★
5 5 1
Ik ben zeer tevreden met JouwDierenartsAanHuis! Onze kat heeft een stresvolle ervaring gemaakt met twee grote honden tijdens ons laatste bezoek bij de dierenarts en durft daarom het mandje niet meer in. Een collega vertelde me over dierenartsen die aan huis komen en toen ik ben gaan googelen ben ik bij JouwDierenartsAanHuis terecht gekomen. Ik heb meteen een afspraak gepland en alles is heel soepel gegaan. 's ochtends kreeg ik een sms met het verwachte tijdstip dat de dierenarts zou langskomen. Eenmaal binnen vond onze kat het eerst een beetje spannend, maar door de professionele aanpak van de dierenarts heeft onze kat zonder moeite zijn jaarlijkse vaccinatie gehad en ook meteen een ontwormtablet. Een uur later lag hij alweer ontspant te spinnen en te knuffelen. Vanaf nu zal ik altijd van de uitstekende service van JouwDierenartsAanHuis gebruik maken.

Kundig, vriendelijk, fijne nazorg

★★★★★
5 5 1
Wij hebben de dierenarts leren kennen als een zeer kundig, vriendelijk en uiterst geduldig mens. Ons hondje heeft niks op met dierenartsen, het leverde haar zoveel stress op...echt heel zielig, maar bij dierenarts 'Pim' bleef ze zo rustig. Het feit dat ze in haar vertrouwde omgeving mocht blijven speelt hierbij natuurijk ook een grote rol. Wij zijn heel blij met de aandacht en goede zorg van Pim maar zeker ook van de assistente. Ook de nazorg is perfect, de dierenarts belde 3x per week om te checken hoe het ging.....hoe bijzonder is dat!? Natuurlijk betaal je wat meer dan bij de reguliere dierenarts maar het geeft zoveel meer rust....echt een aanrader!!! Groetjes van Jugy (9 jarige kruising Mops & Cairn) en van haar baasje Sandra

Very positive

★★★★★
5 5 1
I a few experiences with JouwDierenartsAanHuis and all of them were very positive to say the least. So far Paul and Pim treated our pets (hamster and guinnea pigs). For both of them you can really tell they love their work and they really give you the feeling your animals are in good caring hands. Also, it does not matter when you call them. I managed to even get my pet treated on a Sunday once.

prima

★★★★★
5 5 1
Heel rustig naar onze poes toe waardoor alles goed ging en de poes alles toeliet. Zeer tevreden.

Heel positief

★★★★★
5 5 1
Dierenarts Pim kwam bij ons om onze zieke poes in te laten slapen. Hij legde alles zo goed en rustig uit. Ook onze kinderen waren erbij en daar nam hij ook de tijd voor. Het was voor ons heel fijn dat ze in haar veilige vertrouwde ongeving in kon slapen.

Fijne service

★★★★★
5 5 1
Netjes de SMS ontvangen, vervolgens kwam de dierenarts uitstekend op tijd. Fijn dat ik nog nagebeld werd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Lieve & rustige dierenarts

★★★★★
5 5 1
Voor zowel eigenaar als huisdier een lieve en geduldige dierenarts.

Fijne service, geen stress

★★★★★
5 5 1
Rustige benadering, geen stress voor mijn kat. Is wel eens anders geweest bij de dierenarts. Kortom tevreden en voor herhaling vatbaar.

Makkelijk, duidelijk

★★★★★
5 5 1
Top. Geen stress voor mijn kat. Fijn dat ik een smsje kreeg met de verwachte bezoektijd.

Zelfde dag nog

★★★★★
5 5 1
Top zo aan huis! Kwam dezelfde dag nog aan huis. Gelukkig ging het snel weer beter

Keesje

★★★★★
5 5 1
Mijn kat was aan het niezen. De dierenarts kwam langs, gaf medicatie en een dag of 4 was zij alweer de oude. Fijn dat we werden nagebeld over hoe het met haar ging

Service aan huis

★★★★★
5 5 1
Geen stress, voor niemand. Makkelijk voor baasje en huisdier.

Jacky vond het super

★★★★★
5 5 1
Mijn jack Russel is normaal vrij gestresst, Nu op zijn eigen plekje vond hij het geen een probleem!

Broeks

★★★★★
5 5 1
Eerste keer dat ik gebruik maakte van een dierenarts aan huis, maar zeker niet de laatste keer.

Mickey bezoek aan huis

★★★★☆
4 5 1
Geduldige dierenarts. Kreeg ruimte om vragen te stellen en kreeg goede adviezen.

Rustig bezoek aan huis

★★★★☆
4 5 1
Makkelijk dat je een smsje met verwachte bezoektijd krijgt. Kwam via een kennis bij jullie terecht. Fijn dat er nog even werd nagebeld hoe het ging.

Fijn zo aan huis

★★★★★
5 5 1
Top, scheelt een hoop

Bezoek aan huis

★★★★★
5 5 1
Fijne service. ik hoefde de deur niet uit. het scheelt een hoop stress voor mij en mijn poes