Ervaringen dierenarts aan huis 2017-11-23T19:18:19+00:00

ERVARINGEN VAN ANDERE BAASJES

LEES HIER DE ERVARINGEN VAN BAASJES MET JOUWDIERENARTSAANHUIS

Omdat voor veel mensen het concept dierenarts aan huis nog vrij onbekend is, vragen wij andere baasjes regelmatig om hun ervaring met onze dierenarts aan huis service te delen.  U kunt op zowel onze JouwDierenartsAanHuis Facebook als Google ervaringen van andere baasjes vinden.
Wilt u zelf ook uw ervaring over onze dierenarts aan huis service delen? Klik dan op de knop hieronder en deel uw ervaring!

Ervaring delen
Dierenarts aan huis Overall rating: ★★★★★ 4.9 based on 31 reviews
5 1

prima

★★★★★
5 5 1
Onze oude hond (12 jaar) Beer had last van een oor. Dierenarts aan huis was erg fijn voor Beer en voor ons. Geen stress en hij liet alles rustig toe. Werden zeer vriendelijk geholpen aan de telefoon en de dierenarts aan huis neemt alle tijd voor dier en mens. Mijn complimenten.

Super, een aanrader

★★★★★
5 5 1
We zijn uiterst tevreden. Een jonge enthousiate dierenarts, die heel professioneel te werk ging. Onze 13 jaar oude kat, die niet mee kan naar de praktijk heeft hij uitstekend geholpen. We zijn er blij mee en gaan er zeker meer gebruik van maken

Prima services

★★★★★
5 5 1
Goede dienrenarts (Pim) ,Goede services en leuke vent om mee te kletsen haha

Voor herhaling vatbaar

★★★★★
5 5 1
Vriendelijke, geduldige, professionele, duidelijke dierenarts. Was op tijd. Geen gesleep met pupjes. Lekker thuis kunnen blijven

Zeer vriendelijk, goed luiseren

★★★★★
5 5 1
Het is heel prettig en relaxed - voor baasjes en dier - om niet het gevecht met het reismandje aan te hoeven gaan. Ook is het goed en prettig als de dierenarts het dier - onze poes - in zijn eigen omgeving ziet. Dan krijg je een betere indruk van wat er aan de hand is. Pim Hegeman sprak eerst rustig met ons en luisterde heel goed en ging daarna in alle rust Jack onderzoeken. Een zeer positieve ervaring.

Dierenarts Pauline, topper!

★★★★★
5 5 1
Dierenarts Pauline kwam voor het laatste afscheid bij ons aan huis. Altijd moeilijk zo'n moment, maar hoe Pauline ons heeft geholpen.. echt super met de begeleiding. Ga zo door!

Eerste keer aan huis, fijne ervaring

★★★★★
5 5 1
Heel fijn dat ik geen gevecht hoef aan te gaan om mijn kater Jelte in een mandje te stoppen. De dierenarts onderzocht hem op de grond, Jelte vond het geen enkel probleem. Kosten vielen me alles mee.

Veel fijner dan een kliniek

★★★★★
5 5 1
Hartstikke geweldig deze service. Fijn dat ik in de ochtend een smsje kreeg, dierenarts was erg geduldig en lief voor mijn kat. Na afloop nog nagebeld om te horen hoe het ging, super service!

Geweldig voor Lucifer (en ons)

★★★★★
5 5 1
Lucifer is een hele bange kat die je niet in een mandje kunt stoppen. Vandaag op zijn oude dag, kreeg hij problemen, maar hoe komen we bij een dierenarts? Een uitkomst Dierenarts aan huis. Super zoals de dierenarts hem wist te bedwingen (even niet zo leuk voor de kat) maar Lucifer is weer helemaal in zijn element. Top!

Goed

★★★★★
5 5 1
Gisteren mijn oude kat van 16 jaar laten inslapen het was erg fijn geen stress voor haar. Prima zorg. En met heel veel liefde.

Goed

★★★★★
5 5 1
Zeer goeden zorg

Zeer professioneel

★★★★★
5 5 1
Net onze pups laten inenten en chippen.Dierenarts was erg spontaan en geduldig, beantwoorde al onze vragen en ging zeer professioneel te werk en was erg lief voor de pups.Echt een aanrader!!

Zeer tevreden

★★★★★
5 5 1
Ik ben zeer tevreden met JouwDierenartsAanHuis! Onze kat heeft een stresvolle ervaring gemaakt met twee grote honden tijdens ons laatste bezoek bij de dierenarts en durft daarom het mandje niet meer in. Een collega vertelde me over dierenartsen die aan huis komen en toen ik ben gaan googelen ben ik bij JouwDierenartsAanHuis terecht gekomen. Ik heb meteen een afspraak gepland en alles is heel soepel gegaan. 's ochtends kreeg ik een sms met het verwachte tijdstip dat de dierenarts zou langskomen. Eenmaal binnen vond onze kat het eerst een beetje spannend, maar door de professionele aanpak van de dierenarts heeft onze kat zonder moeite zijn jaarlijkse vaccinatie gehad en ook meteen een ontwormtablet. Een uur later lag hij alweer ontspant te spinnen en te knuffelen. Vanaf nu zal ik altijd van de uitstekende service van JouwDierenartsAanHuis gebruik maken.

Kundig, vriendelijk, fijne nazorg

★★★★★
5 5 1
Wij hebben de dierenarts leren kennen als een zeer kundig, vriendelijk en uiterst geduldig mens. Ons hondje heeft niks op met dierenartsen, het leverde haar zoveel stress op...echt heel zielig, maar bij dierenarts 'Pim' bleef ze zo rustig. Het feit dat ze in haar vertrouwde omgeving mocht blijven speelt hierbij natuurijk ook een grote rol. Wij zijn heel blij met de aandacht en goede zorg van Pim maar zeker ook van de assistente. Ook de nazorg is perfect, de dierenarts belde 3x per week om te checken hoe het ging.....hoe bijzonder is dat!? Natuurlijk betaal je wat meer dan bij de reguliere dierenarts maar het geeft zoveel meer rust....echt een aanrader!!! Groetjes van Jugy (9 jarige kruising Mops & Cairn) en van haar baasje Sandra

Very positive

★★★★★
5 5 1
I a few experiences with JouwDierenartsAanHuis and all of them were very positive to say the least. So far Paul and Pim treated our pets (hamster and guinnea pigs). For both of them you can really tell they love their work and they really give you the feeling your animals are in good caring hands. Also, it does not matter when you call them. I managed to even get my pet treated on a Sunday once.

prima

★★★★★
5 5 1
Heel rustig naar onze poes toe waardoor alles goed ging en de poes alles toeliet. Zeer tevreden.

Heel positief

★★★★★
5 5 1
Dierenarts Pim kwam bij ons om onze zieke poes in te laten slapen. Hij legde alles zo goed en rustig uit. Ook onze kinderen waren erbij en daar nam hij ook de tijd voor. Het was voor ons heel fijn dat ze in haar veilige vertrouwde ongeving in kon slapen.

Fijne service

★★★★★
5 5 1
Netjes de SMS ontvangen, vervolgens kwam de dierenarts uitstekend op tijd. Fijn dat ik nog nagebeld werd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Lieve & rustige dierenarts

★★★★★
5 5 1
Voor zowel eigenaar als huisdier een lieve en geduldige dierenarts.

Fijne service, geen stress

★★★★★
5 5 1
Rustige benadering, geen stress voor mijn kat. Is wel eens anders geweest bij de dierenarts. Kortom tevreden en voor herhaling vatbaar.

Makkelijk, duidelijk

★★★★★
5 5 1
Top. Geen stress voor mijn kat. Fijn dat ik een smsje kreeg met de verwachte bezoektijd.

Zelfde dag nog

★★★★★
5 5 1
Top zo aan huis! Kwam dezelfde dag nog aan huis. Gelukkig ging het snel weer beter

Keesje

★★★★★
5 5 1
Mijn kat was aan het niezen. De dierenarts kwam langs, gaf medicatie en een dag of 4 was zij alweer de oude. Fijn dat we werden nagebeld over hoe het met haar ging

Service aan huis

★★★★★
5 5 1
Geen stress, voor niemand. Makkelijk voor baasje en huisdier.

Jacky vond het super

★★★★★
5 5 1
Mijn jack Russel is normaal vrij gestresst, Nu op zijn eigen plekje vond hij het geen een probleem!

Broeks

★★★★★
5 5 1
Eerste keer dat ik gebruik maakte van een dierenarts aan huis, maar zeker niet de laatste keer.

Mickey bezoek aan huis

★★★★☆
4 5 1
Geduldige dierenarts. Kreeg ruimte om vragen te stellen en kreeg goede adviezen.

Rustig bezoek aan huis

★★★★☆
4 5 1
Makkelijk dat je een smsje met verwachte bezoektijd krijgt. Kwam via een kennis bij jullie terecht. Fijn dat er nog even werd nagebeld hoe het ging.

Fijn zo aan huis

★★★★★
5 5 1
Top, scheelt een hoop

Bezoek aan huis

★★★★★
5 5 1
Fijne service. ik hoefde de deur niet uit. het scheelt een hoop stress voor mij en mijn poes