OVER ONS

WIJ HELPEN U GRAAG GEMAKKELIJK AAN HUIS

Bij JouwDierenartsAanHuis werken alleen gediplomeerde gezelschapsdierenartsen. Wij behandelen geen paarden of vee, maar richten ons op de beste zorg voor hond, kat en knager aan huis. Heb je een vraag over onze service? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

over jouw dierenarts aan huis

Dierenarts

PIM HEGEMAN

OVER PIM

Pim is opgegroeid met honden en katten. Hij ging vroeger al graag mee naar de dierenarts met Berner Sennenhond Tjelle en Cairn Terrier Joep. Naast de studie Diergeneeskunde heeft Pim zich altijd ingezet voor mensen met een verstandelijke beperking. Dierenarts Pim heeft momenteel één kat: Snoes.

Dierenarts

ROEL NIJSSEN

OVER ROEL

Roel is sinds 2018 ook dierenarts bij JouwDierenartsAanHuis. Roel heeft thuis een cavia en motor rijden is een van zijn hobby’s in zijn vrije tijd. Roel komt graag bij u aan huis om u -en uw huisdier- zo fijn mogelijk te helpen.

Dierenarts

PAULINE BEUKERS

OVER PAULINE

Pauline is in 2016 afgestudeerd als dierenarts voor gezelschapsdieren. Tijdens haar studie is ze in Costa Rica geweest om daar te helpen bij het asiel. Ze is opgegroeid tussen de paarden en koeien. Op dit moment houdt ze het bij één hondje genaamd Dribbel!

Paraveterinair

PIM SONIES

OVER PIM S.

Pim is dol op alles met vier poten en een staart! Ze is druk bezig met haar opleiding Diergeneeskunde in Utrecht. Nu halverwege de 6-jarige opleiding, dus het schiet al aardig op. Ondertussen leert ze van alles in de praktijk door bij JouwDierenartsAanHuis als paraveterinair dierenartsassistente te werken. Huisdieren zijn op een studentenkamer helaas niet handig, maar ze is vaak op pad met Taxi de Rottweiler van haar vader.

Paraveterinair

MASHA NIEUWENHUIS

OVER MASHA

Na het behalen van mijn diploma Paraveterinair, dierenartsassistente  in 2014 heb ik bij verschillende praktijken in Nederland gewerkt. Nu werk ik met veel plezier voor JouwDierenartsAanHuis & PetsHealth Veenendaal. Ik vind huisdieren een verrijking van je leven en word er blij van als ik mens en dier kan helpen om meer van elkaar te genieten. Ik waardeer het vertrouwen dat mensen me geven om voor hun dier te zorgen en wil baasjes graag tot steun zijn, ook in de laatste fase van een dierenleven.

Paraveterinair

WOUDINE VAN GINKEL - MULDER

OVER WOUDINE

Woudine is in 2007 afgestudeerd als Paraveterinair Dierenartsassistente. Van kleins af aan groeide zij op met dieren, van hond tot kat en van kippen en schapen tot paarden. Inmiddels heeft zij haar eigen kudde bestaande uit hond Kato, kat Lena, vis Blub, pony Kane en haar paard Reni.