VACCINATIE HOND OF KAT

BIJ U THUIS VERZORGEN WIJ HET VACCINEREN OF INENTEN VAN UW HUISDIER.

Dankzij een vaccinatie op maat is de bescherming weer optimaal. De gezondheidscheck en vaccinatie worden bij u aan huis uitgevoerd. Gemakkelijk voor u & vertrouwd voor uw huisdier.

AFSPRAAK MAKEN
tarieven dierenarts aan huis

ONLINE AFSPRAAK FORMULIER VACCINATIE

Vul hier uw gegevens in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op

UW HUISDIER IN OPTIMALE CONDITIE

Dieren zijn meesters in het verbergen van ongemak. De jaarlijkse vaccinatie is het ideale moment om uw dier door een specialist na te laten kijken. Met een controle van de gezondheid voorkomt u ziekte bij uw huisdier. Door de vaccinatie te combineren met een gezondheidscontrole blijft uw huisdier in optimale conditie.

WAAROM EEN VACCINATIE OP MAAT?

Onnodig vaccineren is overbodig, maar niet vaccineren is onverstandig. Een niet-gevaccineerd dier loopt onnodig risico op ziekte. Onze dierenartsen bekijken de situatie van uw dier en vaccineren tegen belangrijke ziektes. Zo is het verstandig om honden die buiten komen elke 12 maanden te vaccineren tegen de ziekte van Weil en kennelhoest. Beschermen tegen hondsdolheid is alleen nodig indien het dier naar het buitenland gaat. Katten adviseren wij elk jaar te vaccineren met een kleine cocktail en slechts eenmaal per 3 jaar met een grote cocktail.

Het vaccineren kan alleen als uw huisdier in een goede gezondheid verkeerd. De dierenarts zal voorafgaande aan de vaccinatie daarom altijd een gezondheidscheck uitvoeren. Tijdens deze gezondheidscheck worden een aantal belangrijke orgaansystemen onderzocht waarbij eventuele afwijkingen zo vroeg mogelijk opgemerkt kunnen worden.