Algemene Voorwaarden

Annuleren

Wilt u de afspraak annuleren? Bel ons dan even op. We helpen u graag op een ander moment. Aangezien het niet mogelijk is om op korte termijn een andere visite te plannen, zijn we genoodzaakt om kosten in rekening te brengen bij annulering binnen 24 uur voor het bezoek (€49,50).

Betaling

Onze dierenartsen zijn in het bezit van een mobiel pin apparaat. Het is ook mogelijk om contant te betalen, mits gepast (onze dierenartsen hebben geen wisselgeld bij zich).
Het is NIET mogelijk om op rekening of achteraf te betalen.

Prijsindicatie

JouwDierenartsAanHuis is helder over haar tarieven. Het is helaas niet altijd mogelijk om kosten vooraf te bepalen. Heeft u vragen over de mogelijke kosten van een bezoek, informeer hier dan naar tijdens het maken van de afspraak.

Afgesproken tijd

Vanwege verkeersdrukte of spoedgevallen kan het zijn dat het bezoek aan huis eerder of later plaatsvindt dat gepland. Indien de bezoektijd afwijkt van de afgesproken tijd, zal zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen. Wij danken u voor uw begrip.

Euthanasie

U wordt geholpen door een dierenarts met hart voor dieren. JouwDierenartsAanHuis probeert telefonisch een inschatting te maken of een euthanasie gerechtvaardigd is. De uiteindelijke beslissing om te euthanaseren ligt zowel bij u als bij de dierenarts.

2nd opinion

Het is mogelijk om de dierenarts op bezoek te krijgen om u te begeleiden met de keuze: euthanasie of niet. Indien u wilt overleggen met de dierenarts, indien u twijfelt of indien u wilt dat het dier wordt onderzocht kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht. Indien er géén euthanasie plaatsvindt op uw verzoek of op verzoek van de dierenarts worden er begeleidingskosten in rekening gebracht.