Team

Ons team van dierenartsen en assistentes proberen het bezoek aan huis zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Vanaf het moment dat u een afspraak maakt, de afspraak aan huis tot aan het telefonische contact erna, wij willen het zo fijn mogelijk laten verlopen voor u en uw huisdier!

Dierenartsen

Dierenarts Pim

Pim is opgegroeid met honden en katten. Hij ging vroeger al graag mee naar de dierenarts met Berner Sennenhond Tjelle en Cairn Terrier Joep. Naast de studie Diergeneeskunde heeft Pim zich altijd ingezet voor mensen met een verstandelijke beperking. Dierenarts Pim heeft momenteel één kat: Snoes.

Dierenarts Pim Sonies

Pim is dol op alles met vier poten en een staart! Ze is druk bezig met haar opleiding Diergeneeskunde in Utrecht. Nu halverwege de 6-jarige opleiding, dus het schiet al aardig op. Ondertussen leert ze van alles in de praktijk door bij JouwDierenartsAanHuis als paraveterinair dierenartsassistente te werken. Huisdieren zijn op een studentenkamer helaas niet handig, maar ze is vaak op pad met Taxi de Rottweiler van haar vader.

Dierenarts Marleen

Marleen is sinds jongs af aan al gek op dieren. Zelf heeft ze momenteel één kat. De keuze om dierenarts te worden was dan ook al snel gemaakt. Ze werkt met veel plezier bij onze kliniek in Veenendaal en als dierenarts aan huis. Een hartstikke leuk combinatie om zo te mogen werken!

Paraveterinairen

Mechteld Evenhuis

Mechteld wilde altijd al iets met dieren doen, en dat is goed uitgekomen. Ze werkt met veel enthousiasme bij JouwDierenartsAanHuis. Het helpen van baasjes en hun huisdieren doet ze maar al te graag.

Iris Schuitenmaker

Iris is in opleiding tot paraveterinair en loopt haar stage bij ons in de kliniek. Ze werkt sinds jongs af aan al met huisdieren. De keuze om de opleiding paraveteriair te gaan volgen was dan ook snel gemaakt.

Claire Voets

Claire is gek op honden en katten. Het werken met dieren & baasjes is toch wel het mooiste wat er is. Soms even knuffelen met de dieren en het sociale contact met de baasjes, dat is wat dit werk zo leuk maakt.

Menu