Team

Ons team van dierenartsen en assistentes proberen het bezoek aan huis zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Vanaf het moment dat u een afspraak maakt, de afspraak aan huis tot aan het telefonische contact erna, wij willen het zo fijn mogelijk laten verlopen voor u en uw huisdier!

Dierenartsen

Dierenarts Pim H.

Hoi allemaal! Ik ben Pim Hegeman. Nu alweer meerdere jaren als dierenarts aan huis aan het werk, en dat bevalt mij hartstikke goed! Ik vind het super om de huisdieren, en daarmee ook de baasjes in de eigen omgeving te kunnen helpen. Geen stress en lekker op de vertrouwde plek. Zelf heb ik al meerdere katten overgenomen van baasjes die er niet meer voor kunnen zorgen, op dit moment wonen Lucy & Lebron bij me die echte maatjes van elkaar zijn geworden. Verder sport ik graag voordat ik ’s ochtends ga werken. Ik hoop u, en uw huisdier graag eens aan huis te mogen helpen. Wie weet tot snel!

Dierenarts Lotte

Hoi allemaal! Mijn naam is Lotte en samen met mijn vriend, drie pluizige katten en ex-zwerfhond woon ik in het altijd gezellige en mooie Utrecht. Ook ik heb vanaf jongs af aan altijd de dierenartsendroom gehad en ben dan ook onwijs blij dat deze droom werkelijkheid is geworden. Naast het werk als dierenarts, vind ik het heerlijk om in de bossen te wandelen met onze hond Chrissy, sport ik zo af en toe in de sportschool en zorg ik voor mijn paard Nacho. Het fijne aan het werken aan huis vind ik dat ik met rust en aandacht voor uw dier in hun eigen omgeving kan zorgen. Geen last van de stress van een reismandje of van blaffende honden in de wachtkamer. Wie weet tot snel!

Dierenarts Rowan

Hallo allemaal!
Al sinds ik heel klein was, wist ik dat ik dierenarts wilde worden. Ik ben een paardenmeisje, maar vind eigenlijk alle huisdieren leuk! Ik ben opgegroeid met een Jack Russell, ben nu al 12 jaar eigenaar van een heel lief paard en heb nu samen met mijn vriend 2 hele leuke Bengalen in huis.
Het rondrijden in de bus om bij de mensen thuis te komen, te zien hoe de dieren daar leven en ze te helpen aan huis, dat vind ik het leukste van werken bij JouwDierenartsAanHuis. Ik hoop u dan ook graag te zien bij u thuis!

Dierenarts Hong Chan

Toen ik klein was kon je mij regelmatig vinden in de kinderboerderij in Voorschoten. Mijn moeder kon mij er amper weg krijgen. Ik ben een sociale dierenarts en help met alle passie de dieren en mensen. Verder ga ik in mijn vrije tijd graag met mijn vrouw, dochtertje en de drie hondjes naar het strand.

Dierenarts Corine van Veelen

Hoi allemaal! Mijn naam is Corine en ben vanaf kleins af aan al dol op dieren. Na een aantal jaren in een kliniek te hebben gewerkt kom ik nu bij de baasjes thuis. Het mooie aan mijn werk is dat ook angstige dieren of dieren die niet op een kliniek kunnen komen nu toch hun verdiende zorg kunnen krijgen. Na mijn huisbezoeken kom ik thuis bij mijn vriend en mijn twee lieve hondenvriendjes. Op mijn vrije dagen ben ik graag bezig met mijn paard of aan het wandelen met de honden. Wie weet tot bij u thuis!

Paraveterinairen

Pien Snoijink

Hallo! Mijn naam is Pien Snoijink. Ik werk sinds juni 2022 als paraveterinair bij Pets Health Veenendaal en JouwDierenartsAanHuis. Samen met mijn hond en vriend woon ik in Veenendaal.

Ik help u graag verder in de praktijk of aan de telefoon!

Louise Bosveld

Mijn naam is Louise Bosveld. Sinds mei 2023 werk ik als paraveterinair bij JouwDierenartsaanHuis en Pets Health Veenendaal.
Ik ben blij dat mijn grote droom om met dieren te werken is uitgekomen!
Thuis heb ik altijd al veel dieren om mij heen gehad, zoals Katten, Honden, Knaagdieren en reptielen.
Vooral het zorgen voor de dieren en het ondersteunen van de eigenaren is wat mij trekt in dit vak.

U kunt mij vinden in de kliniek en aan de telefoon, dan help ik u en uw dier graag verder!

Claire Voets

Hoi! Mijn naam is Claire Voets en ik kom uit het gezellige Brabant. Vanaf jongs af aan ben ik altijd al druk met dieren in de weer, dat ik dan ook op Dierendag ben geboren kan geen toeval zijn. In 2017 heb ik mijn diploma Paraveterinair behaald in Den Bosch, vervolgens heb ik de overstap gemaakt naar de HBO opleiding Diergezondheid en Management in Dronten. Sinds december 2019 ben ik met veel plezier werkzaam bij JouwDierenartsAanHuis en sta ik graag iedereen te woord aan de telefoon!

Wendy van Toorn

Hallo allemaal, Mijn naam is Wendy van Toorn en ben sinds Mei 2021 werkzaam bij Pets Health Veenendaal en JouwDierenartsAanHuis. Het is thuis altijd een gezellige beestenboel en daardoor wist ik al vrij snel dat ik later met dieren wilde werken, dit was dan ook voor niemand een verrassing. De vachtverzorging van honden en katten vind ik ook erg interessant waardoor ik de keuze heb gemaakt om mij hier verder in te gaan verdiepen. Ik sta graag voor zowel dier als baasje klaar. U zult mij vooral tegenkomen op de kliniek en horen over de telefoon. Met alle plezier en passie help ik u graag verder!

Corina van Middendorp

Hallo allemaal! Sinds april 2022 ben ik werkzaam bij pets health Veenendaal en JouwDierenartsAanHuis. Al vanaf jongs af aan vind ik dieren erg leuk en ben ik dan ook vaak te vinden in de omgeving van dieren. Ik vind het daarom ook erg leuk om klaar te staan voor jullie dieren.  Ik help u graag verder op de kliniek of aan de telefoon.