Team

Ons team van dierenartsen en assistentes proberen het bezoek aan huis zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Vanaf het moment dat u een afspraak maakt, de afspraak aan huis tot aan het telefonische contact erna, wij willen het zo fijn mogelijk laten verlopen voor u en uw huisdier!

Dierenartsen

Dierenarts Pim H.

Hoi allemaal! Ik ben Pim Hegeman. Nu alweer meerdere jaren als dierenarts aan huis aan het werk, en dat bevalt mij hartstikke goed! Ik vind het super om de huisdieren, en daarmee ook de baasjes in de eigen omgeving te kunnen helpen. Geen stress en lekker op de vertrouwde plek. Zelf heb ik al meerdere katten overgenomen van baasjes die er niet meer voor kunnen zorgen, op dit moment wonen Lucy & Lebron bij me die echte maatjes van elkaar zijn geworden. Verder sport ik graag voordat ik ‘s ochtends ga werken. Ik hoop u, en uw huisdier graag eens aan huis te mogen helpen. Wie weet tot snel!

Dierenarts Lotte

Hoi allemaal! Mijn naam is Lotte en samen met mijn vriend, drie pluizige katten en ex-zwerfhond woon ik in het altijd gezellige en mooie Utrecht. Ook ik heb vanaf jongs af aan altijd de dierenartsendroom gehad en ben dan ook onwijs blij dat deze droom werkelijkheid is geworden. Naast het werk als dierenarts, vind ik het heerlijk om in de bossen te wandelen met onze hond Chrissy, sport ik zo af en toe in de sportschool en zorg ik voor mijn paard Nacho. Het fijne aan het werken aan huis vind ik dat ik met rust en aandacht voor uw dier in hun eigen omgeving kan zorgen. Geen last van de stress van een reismandje of van blaffende honden in de wachtkamer. Wie weet tot snel!

Dierenarts Rowan

Hallo allemaal!
Al sinds ik heel klein was, wist ik dat ik dierenarts wilde worden. Ik ben een paardenmeisje, maar vind eigenlijk alle huisdieren leuk! Ik ben opgegroeid met een Jack Russell, ben nu al 12 jaar eigenaar van een heel lief paard en heb nu samen met mijn vriend 2 hele leuke Bengalen in huis.
Het rondrijden in de bus om bij de mensen thuis te komen, te zien hoe de dieren daar leven en ze te helpen aan huis, dat vind ik het leukste van werken bij JouwDierenartsAanHuis. Ik hoop u dan ook graag te zien bij u thuis!

Dierenarts Hong Chan

Toen ik klein was kon je mij regelmatig vinden in de kinderboerderij in Voorschoten. Mijn moeder kon mij er amper weg krijgen. Ik ben een sociale dierenarts en help met alle passie de dieren en mensen. Verder ga ik in mijn vrije tijd graag met mijn vrouw, dochtertje en de drie hondjes naar het strand.

Paraveterinairen

Mechteld Evenhuis

Mijn naam is Mechteld Evenhuis en sinds april 2018 werk ik met veel plezier als paraveterinair bij dierenkliniek Pets Health Veenendaal en JouwDierenartsAanHuis. In 2013 ben afgestudeerd als paravetrinair in Barneveld en ben sindsdien werkzaam in dit mooie vak. Ik sta graag voor zowel dier als baasje klaar. Samen met mijn man, zoontje en konijn woon ik in Rhenen. 

Wie weet tot ziens op de praktijk of aan de telefoon!

Iris Schuitenmaker

Hoi! Ik ben Iris Schuitenmaker en ben sinds november 2019 werkzaam bij Pets Health Veenendaal en JouwDierenarsAanHuis als paraveterinair. Ik woon samen met mijn vriend 2 huistijgers (Bengalen) in Ede. Als kind hadden wij altijd al verschillende dieren en was het een logische stap om de dierenwereld in te gaan!

U zult mij vooral tegenkomen op de kliniek en horen over de telefoon.
Ik help u graag verder!

Claire Voets

Hoi! Mijn naam is Claire Voets en ik kom uit het gezellige Brabant. Vanaf jongs af aan ben ik altijd al druk met dieren in de weer, dat ik dan ook op Dierendag ben geboren kan geen toeval zijn. In 2017 heb ik mijn diploma Paraveterinair behaald in Den Bosch, vervolgens heb ik de overstap gemaakt naar de HBO opleiding Diergezondheid en Management in Dronten. Sinds december 2019 ben ik met veel plezier werkzaam bij JouwDierenartsAanHuis en sta ik graag iedereen te woord aan de telefoon!

Wendy van Toorn

Hallo allemaal, Mijn naam is Wendy van Toorn en ben sinds Mei 2021 werkzaam bij Pets Health Veenendaal en JouwDierenartsAanHuis. Het is thuis altijd een gezellige beestenboel en daardoor wist ik al vrij snel dat ik later met dieren wilde werken, dit was dan ook voor niemand een verrassing. De vachtverzorging van honden en katten vind ik ook erg interessant waardoor ik de keuze heb gemaakt om mij hier verder in te gaan verdiepen. Ik sta graag voor zowel dier als baasje klaar. U zult mij vooral tegenkomen op de kliniek en horen over de telefoon. Met alle plezier en passie help ik u graag verder!

Corina van Middendorp

Hallo allemaal! Sinds april 2022 ben ik werkzaam bij pets health Veenendaal en JouwDierenartsAanHuis. Al vanaf jongs af aan vind ik dieren erg leuk en ben ik dan ook vaak te vinden in de omgeving van dieren. Ik vind het daarom ook erg leuk om klaar te staan voor jullie dieren.  Ik help u graag verder op de kliniek of aan de telefoon.

Menu