Team

Ons team van dierenartsen en assistentes proberen het bezoek aan huis zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Vanaf het moment dat u een afspraak maakt, de afspraak aan huis tot aan het telefonische contact erna, wij willen het zo fijn mogelijk laten verlopen voor u en uw huisdier!

Dierenartsen

Dierenarts Pim H.

Hoi allemaal! Ik ben Pim Hegeman. Nu alweer meerdere jaren als dierenarts aan huis aan het werk, en dat bevalt mij hartstikke goed! Ik vind het super om de huisdieren, en daarmee ook de baasjes in de eigen omgeving te kunnen helpen. Geen stress en lekker op de vertrouwde plek. Zelf heb ik al meerdere katten overgenomen van baasjes die er niet meer voor kunnen zorgen, op dit moment wonen Lucy & Lebron bij me die echte maatjes van elkaar zijn geworden. Verder sport ik graag voordat ik ‘s ochtends ga werken. Ik hoop u, en uw huisdier graag eens aan huis te mogen helpen. Wie weet tot snel!

dierenarts aan huis pim s 1

Dierenarts Pim S.

Het is misschien een beetje cliché, maar als klein meisje wist ik het al. Ik word dierenarts! Zo lang als ik me kan herinneren ben ik gek geweest van beesten. Honden, katten, konijnen, cavia’s, ratjes, hamsters, gerbils en vissen… Buiten redde ik vlinders waarvan de vleugels kapot waren en gaf ik suikerwater aan vermoeide hommels. Het feit dat ik nu dierenarts ben en er vier honden, drie varkens, twee vogels, een paard en een konijn thuis rondscharrelen bewijst dat mijn liefde voor dieren niet is verandert. Gelukkig maar, want ik kan me geen leuker beroep voorstellen. Hopelijk tot snel!

Dierenarts Marleen

Dat ik dierenarts wilde worden verbaasde mijn ouders niks. Vanaf jongs af aan ben ik al gek op dieren. De keuze om diergeneeskunde te gaan studeren was dan ook snel gemaakt. Ik heb de studie diergeneeskunde in Belgie gedaan. Na het studeren ben ik weer teruggekomen richting Nederland om hier aan de slag te gaan. Met veel plezier werk ik nu al weer meerdere jaren als dierenarts. Ik combineer het werken in een kliniek met het rijden als dierenarts aan huis, wat een super leuke combinatie is. Momenteel heb ik 2 katten; Mia & Julius.

dierenarts aan huis eva

Dierenarts Eva

Hoi allemaal, ik ben Eva. Ik heb van jongs af aan al huisdieren gehad; katten, hamsters, konijnen en honden. Gek op dieren ben ik eigenlijk mijn hele leven al. Momenteel heb ik twee Maltezers: Noppes en Jente. Mijn liefde voor dieren is enorm en als jong meisje wist ik al dat ik dierenarts wilde worden! De combinatie van het werken in een dierenkliniek in Veenendaal en als dierenarts aan huis geeft mij veel werkplezier. De afwisseling, leuke baasjes en lieve huisdieren maken het een onwijs leuke combinatie waardoor ik elke dag weer met plezier aan het werk ga. 

Dierenarts Hong Chan

Toen ik klein was kon je mij regelmatig vinden in de kinderboerderij in Voorschoten. Mijn moeder kon mij er amper weg krijgen. Ik ben een sociale dierenarts en help met alle passie de dieren en mensen. Verder ga ik in mijn vrije tijd graag met mijn vrouw, dochtertje en de drie hondjes naar het strand.

Paraveterinairen

Mechteld Evenhuis

Mijn naam is Mechteld Evenhuis en sinds april 2018 werk ik met veel plezier als paraveterinair bij dierenkliniek Pets Health Veenendaal en JouwDierenartsAanHuis. In 2013 ben afgestudeerd als paravetrinair in Barneveld en ben sindsdien werkzaam in dit mooie vak. Ik sta graag voor zowel dier als baasje klaar. Samen met mijn man, zoontje en konijn woon ik in Rhenen. 

Wie weet tot ziens op de praktijk of aan de telefoon!

Iris Schuitenmaker

Hoi! Ik ben Iris Schuitenmaker en ben sinds november 2019 werkzaam bij Pets Health Veenendaal en JouwDierenarsAanHuis als paraveterinair. Ik woon samen met mijn vriend, Bengaalse huistijger en bejaarde cavia in Overberg. Als kind hadden wij altijd al verschillende dieren en was het een logische stap om de dierenwereld in te gaan!

U zult mij vooral tegenkomen op de kliniek en horen over de telefoon.
Ik help u graag verder!

Claire Voets

Hoi! Mijn naam is Claire Voets en ik kom uit het gezellige Brabant. Vanaf jongs af aan ben ik altijd al druk met dieren in de weer, dat ik dan ook op Dierendag ben geboren kan geen toeval zijn. In 2017 heb ik mijn diploma Paraveterinair behaald in Den Bosch, vervolgens heb ik de overstap gemaakt naar de HBO opleiding Diergezondheid en Management in Dronten. Sinds december 2019 ben ik met veel plezier werkzaam bij JouwDierenartsAanHuis en sta ik graag iedereen te woord aan de telefoon!

Kathy Elzinga

In Groningen heb ik mijn diploma Paraveterinair gehaald en vanuit hier ben ik door gaan studeren. Het werken als paraveterinair is een zeer dankbaar en veelzijdige bezigheid. Werken met dieren is mijn hele leven al een grootte passie geweest. Er zijn maar weinig dieren die ik niet schattig
vind. Om die reden help ik daarom ook graag de baasjes van alle dieren. Het leukste wat ik vind is het knuffelen met de huisdieren natuurlijk! Bij JouwDierenartsAanHuis zal ik proberen u zo goed mogelijk te helpen aan de telefoon

Menu